2221604458 6977585053 - 6981096559 ΟΧΗΣ 30, Χαλκίδα, Εύβοιας nmoraitis@hotmail.gr
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ | Ηλεκτρολογικά - Βιομηχανικά - Αυτοματισμοί - Smart - Buildings - Υδραυλικά - Θέρμανση Χαλκίδα Εύβοια

Η εταιρεία Μωραΐτης αναλαμβάνει να μελετήσει και να ολοκληρώσει έργα ηλεκτρολογικού και ηλεκτρομηχανολογικού περιεχομένου στην Χαλκίδα, την Εύβοια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν της κατάλληλης συνεννόησης. 

Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, των αυτοματισμών αλλά και των υδραυλικών εγκαταστάσεων η εταιρεία Μωραΐτης μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία πάνω στο αντικείμενο και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει. 

Σκοπός της εταιρείας Μωραΐτης είναι να ολοκληρώνει το εκάστοτε έργο που έχει αναλάβει στο προ συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα αλλά και η μέγιστη εκπλήρωση των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη. 

 
 
 
 
 
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι η άρτια περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε με πλήρη συνέπεια και επαγγελματισμό
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
Με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε ένα μεγάλο φάσμα εργασιών για οικίες, επαγγελματικούς χώρους αλλά και βιομηχανίκες. Πιο αναλυτικά:  
  Ηλεκτρολογικά  
  Βιομηχανικά  
  Αυτοματισμοί  
  Smart Buildings  
  Υδραυλικά  
  Θέρμανση  
​​​​​Η εταιρεία Μωραΐτης έχει την δυνατότητα να αναλάβει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρολογικών υπηρεσιών από την μελέτη του εκάστοτε έργου μέχρι την τελική ολοκλήρωση του.

Η τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ως προς την ουσιαστικότητα και την αντοχή του στο χρόνο.

Η αξιοπιστία και η ποιότητα της εταιρείας Μωραΐτης σε συνδυασμό με την παροχή οικονομικών υπηρεσιών είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που οι πελάτες μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια.

Πάντα πριν αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο διενεργούμε την κατάλληλη μελέτη έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την οικία, τον επαγγελματικό ή τον βιομηχανικό χώρο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε κάποια από τις υπηρεσίες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική ή υδραυλική εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε...