2221604458 6977585053 - 6981096559 ΟΧΗΣ 30, Χαλκίδα, Εύβοιας nmoraitis@hotmail.gr

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ | Ηλεκτρολογικά- Βιομηχανικά - Αυτοματισμοί - Smart - Buildings - Υδραυλικά - Θέρμανση Χαλκίδα ΕύβοιαΗ εταιρεία Μωραΐτης δραστηριοποιείται στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τα δημόσια έργα από το 1993. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κύριος Μωραΐτης Προκόπης με εμπειρία από το 1976, απόφοιτος της σχολής εργόδηγων Χαλκίδας, μαζί με τον υιό του Νικόλαο Μωραΐτη, κάτοχο πτυχίου καθηγητή ηλεκτρολογίας και πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ.  Η εταιρεία μας παρέχει πληθώρα ποιοτικών εργασιών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων στην Χαλκίδα, σε ολόκληρη την Εύβοια αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Εδώ και 2 χρόνια η εταιρεία Μωραΐτης κατέχει πιστοποιητικό αξιοπιστίας λόγω της διαχρονικής εμπιστοσύνης των πελατών της ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται διαρκώς, με την συνεχόμενη εκπαίδευση πάνω σε εξειδικευμένα αντικείμενα στα ηλεκτρολογικά, στα ηλεκτρομηχανολογικά και στα υδραυλικά έργα με σκοπό να ανταποδίδει αυτήν την εμπιστοσύνη προσφέροντας ολοκληρωμένες αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες.

 

 

 

 
 
 
 


Εξυπηρετούμε άμεσα
την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης προσφέροντας λύσεις για κάθε ηλεκτρομηχανολογικό ή υδραυλικό έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


η εταιρεία ΜωραΪτης όλα αυτά τα χρόνια λειτουργείας έχει αναλάβει ένα τεράστιο αριθμό ηλεκτρολογικών, ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών έργων στην Εύβοια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορεί να σας εξασφαλίσει τις ιδανικότερες λύσεις στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει απευθυνόμενη σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες, η εταιρεία ΜωραΪτης προμηθεύεται κορυφαία υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία χρησιμοποιεί σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ουσιαστικά και αισθητικά.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική ή υδραυλική εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε...